Om bloggen Voyage By MeVarför skriver jag en blogg om resor, när jag säljer resor? Det kan tänkas lite som att ”här-kommer-jag-och jag-vill-marknadsföra-min-resesite”- aktigt.

Men det finns andra sätt som är mer effektiva för marknadsföring.

Lite företagssnack, måste det bli för att förstå bakgrunden.

Voyage By Me har ett utbud av resebyråer, som kan erbjuda skräddarsydda resor över nästan hela världen. Jag har alltså valt Sri Lanka, som jag känner till bra själv, valt en endaste resebyrå och låter kunden komma i kontakt med den researrangören där. Vi har jobbat ett bra tag ihop, så jag känner till deras gedigna erfarenhet av att skräddarsy resor direkt med kunden. Det känns så bra, att veta att de kunder som går via srilankabyme.com, är i så trygga händer!

Jag skriver en blogg, därför att jag verkligen vill få alla reseintresserade att förstå bakgrunden till de val jag och mitt team har gjort, och för att förklara hur resan verkligen går till. Bortom marknadsföring, bortom försäljningsargument! Det som man inte förstår och inser eller kan föreställa sig, när man sitter där och ska sy ihop sin resa, och ställa genomtänkta frågor till reseproducenterna som gör att resan blir så bra som man vill att den ska bli. Ibland räcker inte booking.com eller tripadvisors-tips, till! Jag vill förmedla en stämning, som är svår att hitta där! Det är ganska tidskrävande att sy ihop ett program helt själv. Då kanske mina beskrivningar kan hjälpa.

Den här bloggen ska vara nästan som din RIKTIGA resa. Med undantag av att det ALDRIG blir samma resa, som du läser om här. För ingenting liknar den resa du vill göra.

Jag har världens tråkigaste jobb! NO!

Resa runt och lära känna chaufförer och diskutera trafiksäkerhet, prova olika hotell, testa nya maträtter, mäta avstånd mellan flygplats och hotell, besöka tempel, museum, göra safaris, klappa annorlunda djur, eller bara ligga på en strand (ibland konstaterar jag faktiskt att stranden inte är så bra!),

Jag gör det som du vill göra, därför kan jag ju faktiskt ge dig råd!

Så vad vill du veta? Läs min blogg!

Sök